New Balance 237 kvinder

A lire AVANT pour obtenir une réponse. Poster à l'endroit fait pour ! Merci.

par Delbert182 » Mar 12 Oct 2021, 10:08

New Balance 237 kvinder
Image

Disse luksus-iterationer af New Balance 237 Købe i tre forskellige farveindstillinger sort/olivengrå, brun/tan-marineblå og grå/lilla-sort og er konstrueret af et letvægtsstrikmateriale på tå og ankel med ruskindsoverlag på sidepanelerne og anklen. Alle tre par afsluttes derefter med hvid mellemsål med let farvekontrast ved tå og tyggegummi ydersål.

Endnu en farvevej på New Balance 237 kvinder fremvises i dag, da vi giver dig et kig på en farveindstilling, der helt sikkert vil blive et hit i efteråret med fans af silhuetten.
Denne New Balance 237 Udsalg er draperet i ruskind i hele overdelen og kommer i en tiltalende marinefarvet nuance for et tonalt og alsidigt look. Andre detaljer inkluderer perforeringer på tåen for ekstra åndbarhed, præget "N" mærke på sidepanelerne, en neopren indvendig støvle for en behagelig og tæt pasform, en hvid REVlite mellemsål og en sort gummi ydersål.

Den tredje og sidste farvevej fra New Balance 247 Luxe Pack er præsenteret ovenfor med dette grå/lilla par. Ligesom de to foregående par, kommer denne iteration af New Balance 237 Tilbud DK konstrueret af en førsteklasses strikket overdel udført i lysegrå med kontrasterende lilla placeret på nubuck -sidepaneler, snørebånd og tunge- og hælfliker. Sort ruskind omslutter derefter hælen med en hvid mellemsål og ydersål i tyggegummi, der lukker tingene af.
Tout juste arrivé(e)
 
Messages: 11
Inscription: Mar 12 Oct 2021, 09:00

 


  • Articles en relation
    Réponses
    Vus
    Dernier message
Qui est en ligne
Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 0 invités
cron