New Balance 997 Goedkoop

A lire AVANT pour obtenir une réponse. Poster à l'endroit fait pour ! Merci.

par Delbert182 » Mar 12 Oct 2021, 09:46

New Balance 997 Goedkoop
Image

De New Balance 997 Dames is terug in al zijn Made in USA-glorie. En nee, dat is niet de New Balance 997.5-build die we de afgelopen jaren gewend waren en die de enige kit van de 998 grijpt, dat is de echte deal NB 997. We gaan ervan uit dat de terugkeer van de originele tooling aan de onderkant maakt deel uit van wat er aan het prijskaartje wordt toegevoegd, maar hey, deze zijn gemaakt in de VS en dat krijg je niet van een van de andere sneakerbedrijven hier.

In de VS gevestigde New Balance-fans hebben de afgelopen jaren een duidelijke opleving genoten in de verscheidenheid aan retro's van topkwaliteit. Deze beweging in combinatie met goed uitgevoerde samenwerkingsprojecten plaatst hun klassiekers bovenaan de lijst als het gaat om de retro-hardloopniche. En hier hebben we de eerste waarneming sinds lange tijd van een paar dat eerder niet zo gelukkig was
geweest, aangezien de New Balance 997 Heren eindelijk weer in de rotatie komt.

Met de stijgende vraag naar retro-geïnspireerde lifestyle-klassiekers van beproefde merken zoals New Balance, verdienen releases zoals deze nieuwe New Balance 997 Sale in een typische NB-build meer aandacht. Maar New Balance heeft zijn formule niet een beetje veranderd; ABZORB-demping en geharde hielkap zijn altijd een standaard geweest voor deze middelhoge New Balance-hardloopsneaker. Deze nieuwe release zou je aandacht moeten trekken, vooral voor degenen die de beperkte release van de New Balance 997 Goedkoop 'The Kennedy' hebben gemist; het heeft een vergelijkbare nautische thema-colorway van marine / grijs / rode tinten, en biedt net als de 999 ultiem comfort.
Tout juste arrivé(e)
 
Messages: 11
Inscription: Mar 12 Oct 2021, 09:00

 


  • Articles en relation
    Réponses
    Vus
    Dernier message
Qui est en ligne
Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 0 invités